Administratie
Vragenlijst

GROEP:
U bekijkt momenteel de groep administratie sectie van LimeSurvey.

Van hieruit kunt u de groepen vragen van een vragenlijst bekijken en bewerken. U kan ook een nieuwe vraag toevoegen aan de groep of een bestaande vraag uit deze groep selecteren om te bekijken of te bewerken.

Opties knoppen:

Bewerken groep: Klik hier om de details van de huidige groep te bewerken.
Wissen groep: Klik hier om een groep te wissen. Deze knop zal enkel zichtbaar zijn als er geen vragen in die groep zijn.
Toevoegen vraag: Klik hier om een nieuwe vraag bij deze groep toe te voegen. Deze knop zal niet zichtbaar zijn als de vragenlijst geactiveerd is.

Groep
Vraag
Antwoord

Toevoegen nieuwe vraag
Klik op om een nieuwe vraag aan de vragenlijst toe te voegen.

U kan zo veel vragen als u wil aan elke groep toevoegen. Als u op het "Nieuwe vraag toevoegen" icoon klikt, zal een scherm getoond worden waarin u een Code Vraag ingeeft: dit is een verplicht veld en wordt gebruikt om de volgorde van de vragen binnen een groep te bepalen. De code van de vraag kan tot 5 tekens lang zijn. Vragen worden alfabetisch volgens deze code gerangschikt. Het Vraag: veld kan zolang zijn als u wenst en zal de eigenlijke vraag bevatten die aan de deelnemer wordt getoond. In het Help: veld kunt u een boodschap ingeven die onder de vraag wordt getoond. Het Type vraag: veld is een lijst met de verschillende types van vragen die beschikbaar zijn. U kan een vraag als Verplicht: instellen om er zeker van te zijn dat de deelnemer de vraag correct beantwoord. Bepaalde types vragen zullen ook toelaten een "J" of "N" in te geven in het Andere: veld. In deze gevallen zal de vraag een bijkomende optie "Andere" hebben.