Label Set Administratie:
You are currently viewing the Label Sets Administratie sectie van LimeSurvey.

Van hieruit kunt u label sets bewerken of verwijderen om te gebruiken in 'flexibele labels' vraagtypes. Label Sets laten toe een voorgedefineerde serie opties te definiŽren waartegen verschillende vragen kunnen geplaatst worden. U zal bijvoorbeeld regelmatig in een vragenlijst de mening van de deelnemer over een bepaalde stelling vragen en hem/haar een lijst met keuzes geven. Hieronder vindt u een voorbeeld:

Geef aan in welke mate u akkoord gaat met de volgende stellingen:
  Helemaal akkoord Akkoord Neutraal Niet akoord Helemaal niet akkoord
Ik ben een vreemde persoonlijkheid
Ik hou van ijs
Groen is een mooie kleur

Met Label Sets kunt u de kolommen voor een dergelijke vraag vastleggen.

De volgende opties zijn beschikbaar in de Label Sets Administratie werkbalk:

Home Klik op dit icoon om terug naar het eerste LimeSurvey administratie scherm te gaan
Toevoegen Label Set: Klik hier om een nieuwe label set aan te maken of te importeren

Toevoeg nieuwe Label Set
Klik op om een nieuwe label set aaan te maken of importeren.

Een labelset heeft enkel een naam nodig. Elke label set wordt automatisch een uniek "LID" (of Labelset InDex) nummer gegeven. U kan een label set met dezelfde naam als een andere maken, hoewel dit niet aan te bevelen is (omdat het de zaken verwart). De label set zal dan van de andere onderscheiden worden door zijn LID nummer.

Importeren Label Set
U kan onderaan het venster de Importeren Label Set optie gebruiken om een label set te importeren uit een bestand. Klik op Bladeren/Browse, kies een LimeSurvey *.sql bestand met uw label set en klik dan op Importeer.