U bekijkt momenteel de Deelnemers sectie van LimeSurvey.

Van hieruit kunt u de deelnemers voor deze vragenlijst bekijken en bewerken.

Waarom toegangscodes?
Toon deelnemers
Nieuwe deelnemer toevoegen
Importeer/Upload CSV bestand
E-mail uitnodiging

Verstuur herinnering
Genereer toegangscodes

De volgende opties zijn beschikbaar in de werkbalk:

Thuis Klik hier om deze sectie af te sluiten en terug naar het hoofdscherm van deze vragenlijst te gaan.
Samenvatting: Klik hier om een overzicht van de toegangscodes in de tabel te bekijken en enkele andere algemene opties te bepalen, zoals:

Stel alle uitnodigingen op 'N' in:
  Gebruik dit om opnieuw de uitnodigingen te kunnen versturen moest er iets verkeerd gegaan zijn de vorige keer of u het opnieuw wil proberen.
Wis alle unieke deelnemers:
  Wis alle automatisch gegenereerde toegangscodes
Wis alle deelnemers:
  Maak de ganse deelnemerstabel leeg
Wis de deelnemerstabel:
  Verwijdert de deelnemers van de vragenlijst en maakt hem zo publiek toegankelijk.
Bekijk deelnemers: Klik hier om alle deelnemers te bekijken
Toevoegen nieuwe deelnemer: Klik hier om een nieuwe deelnemer aan de tabel toe te voegen.
Importeer deelnemers uit bestand: Klik hier om een CSV bestand met namen en e-mailadressen te importeren. Het CSV bestand moet een standaard kommagescheiden bestand zonder aanhalingstekens zijn. De eerste rij wordt aanzien als een hoofding en wordt niet mee ge´mporteerd. De volgorde van de gegevens moet zijn: Voornaam, Naam, E-mail, [paswoord]. Het paswoord veld is optioneel.
Verstuur uitnodiging: Klik hier om via e-mail uitnodigingen te versturen naar de deelnemers in de tabel.
Verstuur herinnering: Klik hier om een herinnering naar de deelnemers in deze tabel te versturen. Herinneringen worden enkel verstuurd naar deelnemers die reeds een uitnodiging kregen.
Genereer toegangscodes: Klik hier om unieke willekeurige toegangscodes voor de deelnemers aan te maken. Hoewel u manueel toegangscodes voor elke deelnemer kunt ingeven of importeren, is het toch aanbevolen deze functie te gebruiken, omdat alle toegangscodes hiermee zeker uniek zijn.
Wis deelnemerstabel: Klik hier om de deelnemerstabel en alle toegangscodes van deze vragenlijst te wissen. Dan is de vragenlijst weer publiek toegankelijk.

Waarom "toegangscodes"
Toegangscodes zijn een manier om een gecontroleerde vragenlijst te krijgen. Een gecontroleerde vragenlijst laat toe een vastgelegd aantal deelnemers te contacteren. Elke deelnemer krijgt een unieke toegangscode. Deze toegangscode geeft de deelnemer toegang tot de vragenlijst.

Wanneer u deelnemers aan een vragenlijst toevoegt, zullen enkel personen met een geldige toegangscode de vragenlijst kunnen invullen.

U heeft eveneens de mogelijkheid om te volgen wie de vragenlijst heeft ingevuld, uitnodigingen en herinneringen te versturen en te bekijken of ze geantwoord hebben. Als u de vragenlijst niet anoniem maakt, kunt u ook de antwoorden per deelnemer bijhouden.

Toon deelnemers
Hier kan u de deelnemers bekijken (per 50 of uw instelling). Het bovenste gedeelte van het scherm is het Weergave gedeelte van de werkbalk. Hier heeft u de volgende opties:

Toon eerste: Klik hier om het begin van de lijst te bekijken.
Toon vorige: Klik hier om de vorige deelnemers te bekijken.
Toon volgende: Klik hier om de volgende deelnemers te bekijken.
Toon laatste: Klik hier om de laatste deelnemers in de lijst te bekijken.

U kan ook het aantal deelnemers per pagina en het beginpunt met de "Aantal records:" en "Starten vanaf:" velden, en dan op "Toon" te klikken.

Lijst sorteren
Bovenaan elke kolom staat naast de naam een 'sorteer icoon' (). Door hierop te klikken wordt de kolom alfabetisch op die kolom gesorteerd.

Actions
Per deelnemer kunnen een aantal zaken gedaan worden. Volgende zaken zijn mogelijk:

Bewerk deelnemer: Klik hier om de deelnemer te bewerken.
Wis deelnemer: Klik hier om de deelnemer te wissen.
Doe vragenlijst: Klik hier om de vragenlijst als deze deelnemer in te vullen.
Toon deelname: Klik hier om de antwoorden van deze deelnemer te bekijken (alleen zichtbaar waar mogelijk).
Uitnodiging: Klik hier om enkel voor deze deelnemer een uitnodiging te versturen.
Herninnering: Klik hier om enkel voor deze deelnemer een herinnering te versturen.

Toevoegen nieuwe deelnemer
In dit scherm kunt u een nieuwe deelnemer toevoegen aan de lijst van deze vragenlijst. De volgende velden zijn beschikbaar:
Voornaam: De voornaam van de deelnemer
Naam: De achternaam van de deelnemer
E-mail: Het e-mailadres van de deelnemer
Paswoord: Het unieke paswoord van de deelnemer. Hoewel u die hier kunt ingeven, is het beter "Genereer toegangscodes" later te kiezen, en het paswoord hier leeg te laten.
Uitnodiging verstuurd?: Als er "J" in dit veld staat, wordt er geen uitnodiging meer verstuurd als u "Uitnodiging" klikt. Als er iets anders in staat, zal er een uitnodiging verstuurd worden.
Ingevuld?: Als er "J" in dit veld staat, zal de deelnemer niet langer met zijn/haar toegangscode kunnen deelnemen. Dit veld wordt op "J" gezet als de deelnemer de vragenlijst volledig ingevuld heeft.

Er zijn geen verplichte velden in het 'nieuwe deelnemer' scherm. U kan zoveel informatie als u wil ingeven. Er wordt ook niet gecontroleerd of de deelnemer al bestaat, dus het is mogelijk dezelfde naam telkens opnieuw te gebruiken.

Importeer/Upload CSV bestand
Met deze functie kunt u een CSV bestand met de namen en e-mailadressen importeren. Het CSV bestand moet als een kommagescheiden bestand bewaard worden, er mogen geen aanhalingstekens gebruikt worden en de eerste lijn wordt als de hoofding aanzien en wordt dus niet meer ge´mporteerd. Uw bestand moet er als volgt uitzien:

Voornaam, Naam, E-mail, Paswoord, Attribuut 1, Attribuut 2
Jan, Verbruggen, jan@verbruggen.be,
Piet, Declerck, piet@declerck.be,

Merk op dat de laatste 3 kolommen optioneel zijn. U kan uw eigen toegangscodes importeren - dit is bijvoorbeeld nuttig als u reeds een eigen database met klantnummers heeft en u die als toegangscode wil gebruiken.

E-mail uitnodiging
Gebruik deze functie om uitnodigingen naar alle deelnemers in de tabel te versturen. Voor er een uitnodiging verstuurd wordt, wordt er gecontroleerd of volgende voorwaarden voldaan zijn:
a) E-mailadres aanwezig
b) Paswoord aanwezig
c) Uitnodiging nog niet verstuurd
d) Vragenlijst nog niet ingevuld voor de deelnemer

Elke uitnodiging is gepersonaliseerd en wordt ingevuld met de gegevens uit de deelnemerstabel. U krijgt de mogelijkheid het onderwerp en de tekst van de e-mail aan te passen voor ze verstuurd worden. Om de informatie uit de deelnemerstabel in de e-mail te gebruiken, moeten volgende codes gebruikt worden:
{FIRSTNAME}: Voornaam
{LASTNAME}: Naam
{SURVEYNAME}: De naam van de vragenlijst
{ADMINNAME}: De naam van de verantwoordelijke
{ADMINEMAIL}: Het e-mailadres van de verantwoordelijke

Bijvoorbeeld: "Beste {FIRSTNAME} {LASTNAME} graag hadden wij gehad dat u deelneemt aan {SURVEYNAME}. Met vriendelijke groeten {ADMINNAME}" De deelnemer krijgt dan een e-mail die er als volgt uitziet: "Beste Jan Verbruggen graag hadden wij gehad dat u deelneemt aan Welke zanger kan niet zingen. Met vriendelijke groeten Paul Vansmeet".

Verstuur herinnering
Gebruik deze functie m herinneringen te versturen naar alle deelnemers in de tabel. Voor er een herinnering verstuurd wordt, wordt er gecontroleerd of volgende voorwaarden voldaan zijn:
a) E-mailadres aanwezig
b) Paswoord aanwezig
c) Uitnodiging al verstuurd
d) Vragenlijst nog niet ingevuld voor de deelnemer

Genereer toegangscodes
Gebruik deze functie om unieke willekeurige toegangscodes te genereren voor elke deelnemer die geen paswoord heeft.